February 20, 2019

    Modele qendrash facebook

    Të gjitha poezitë do të postohen në FAQEn e Facebook “KONKURSI haïku” Kam në Zemër, planetin Tim “, më 18 mars 2015 nga ora 10:00 Deri në orën 18:00. (sipas orës së SOFIES dhe Bukureshtit), përmes fjalës kyçe “# J`ai ♥ maplanete”. Ditën e sotme, në FAQEn e rrjetit social të Facebook-UT: JETA OSHT QEF, është publikuar një komunikim mes një maturanteje dhe Agjencisë Kombëtare të Provimeve. Të gjitha poezitë do të postohen në FAQEn e Facebook “KONKURSI haïku” Fuqia e fjalëve “, përmes plotësimit të formularit Duke filluar nga Data 23 Shkurt. Data e fundit e aplikimit është 29 mars 2016 Deri në orën 16:00. (sipas orës së SOFIES dhe Bukureshtit). Ju bejmë me dije se Agjencia Kombëtare e Provimeve NUK disponon faqe zyrtare në Facebook dhe komunikimi AKP realizohet Vetëm përmes faqes zyrtare: www.akp.gov.al. MAS është në dispozicion të çdokujt që ka pyetje APO paqartësi. Ministria e Arsimit dhe sportit njofton kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët shqiptarë nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, që kanë aplikuar Brenda afateve për Ndjekjen e studimeve t? ciklit t? par? të studimeve me kohë të plotë, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të Dytë, në institucionet publike të arsimit të lartë, për vitin Akademik 2015 – 2016 “, por NUK janě shpallur fitues në raundin e parë të përzgjedhjes, të dërgojnë preferencat e Tyr me postë elektronike (e-mail) në adresat lajda.Bana@arsimi.gov.al dhe Dhimiter.Bako@arsimi.gov.al Lidhur me rishpërndarjen eventuale të kuotave për vendet që rezultojnë vakante pas shpalljes së fimarve në raundin e parë.

    Liste e kandidatëve shqiptarë nga Republika e Kosovës, Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, fitues të fazës së Dytë, në ciklin e parë të studimeve me kohë të plotë si dhe në programe të integruara të ciklit të Dytë, në Institucionet publike të Arsimit të Lartë, për vitin Akademik 2015-2016 sot me datën 04.10.2017 në Shkollën e mesme të Bashkuar “Nikoll Lleshi” Gjegjan, Rreth orës 10 të mëngjesit, pas njoftimit dhe propozimit të drejtorisë së shkollës, Zyra Arsimore ka pezulluar procesin mësimor, PASI DISA nxënës kanë paraqitur probleme shëndetësore.

    By admin | Published in: Uncategorized